⭐Gratis bezorging! Vanaf €50Werkdagen voor 14u besteld, dezelfde dag verzonden!⭐Klant tevredenheid score 9.1 op Bol

SpirePets Krabpaal met huisje en extra groot ligoppervlak

SpirePets Krabpaal met huisje en extra groot ligoppervlak

Blog beheer |

Katten-Tips.nl is zo aardig geweest één van onze krabpalen te bestellen en deze in hun blog verder te bespreken en te beoordelen. Hieronder volgt het gehele artikel met natuurlijk credits aan Maya 🐾 Luzy 🐾 en Nathalie van Katten-Tips.nl

Als katten houder weet je dat het kiezen van de juiste krabpaal essentieel is voor het geluk en welzijn van je harige vriend. Vorige maand ontvingen we voor onze katten Maya en Luzy deze SpirePets Krabpaal met huisje en een extra groot ligoppervlak, waar ze heerlijk met zijn tweeën tegen elkaar aan kunnen kruipen.

Nu is het tijd om mijn ervaringen met jullie te delen. Is dit de ultieme krabpaal voor jouw kat(ten)? Lees deze blog verder om erachter te komen!

Waarom deze krabpaal van SpirePets?
De keuze voor deze SpirePets Krabpaal met huisje en groot ligoppervlak was niet zomaar. Ik was al een tijdje specifiek op zoek naar een wat ‘compactere krabpaal’ die niet heel hoog is en een extra groot ligoppervlak heeft. Eentje die stevig is, en makkelijk te verplaatsen in huis, en om mee te nemen als ze bijvoorbeeld gaan logeren.

Maya en Luzy komen uit hetzelfde nestje (juli 2023), zijn samen opgegroeid, en liggen al sinds klein af aan heel veel tegen elkaar aan te slapen en te kroelen. Nu zijn ze bijna volgroeid en op hun oude krabpaal van Feandrea, konden ze niet meer tegen elkaar aan liggen. Dat deden ze nog wel op andere plekken in huis, maar nu hebben ze een nieuw favoriet plekje op het krabmeubel van SpirePets, waar ze heerlijk samen kunnen relaxen!

De combinatie van een groot ligoppervlak, een knus huisje, een krabpaal, en de aanwezigheid van een speeltje maakt deze krabpaal ideaal voor mijn speelse katten. Bovendien speelde de stabiliteit een grote rol in mijn beslissing. Ik wilde zeker zijn dat de krabpaal stevig zou blijven staan, zelfs tijdens de meest energieke speelsessies van mijn katten. Uiteindelijk gaf deze positieve feedback van een andere kattenbezitter op Bol.com de doorslag en besloot ik voor deze krabpaal te gaan!

Lees het originele artikel op Katten-Tips.nl link: https://www.katten-tips.nl/review-spirepets-krabpaal-met-huisje-en-groot-ligoppervlak/