⭐Gratis bezorging! Vanaf €50Werkdagen voor 14u besteld, dezelfde dag verzonden!⭐Klant tevredenheid score 9.1 op Bol

Officieel sponsorschap voor Marys' Doggies en Dierenkliniek De Wijher

Officieel sponsorschap voor Marys' Doggies en Dierenkliniek De Wijher - SpirePets

Twan Vonken |

We zijn verheugd en vereerd om onze officiële sponsoring van Marys' Doggies en Dierenkliniek De Wijher aan te kondigen. Als een bedrijf dat zeer toegewijd is aan het ondersteunen van initiatieven op het gebied van dierenwelzijn en het promoten van verantwoordelijk huisdierbezit, zijn we verheugd om onze steun uit te breiden naar deze gewaardeerde organisaties.

Marys' Doggies, een gerespecteerde non-profitorganisatie, werkt onvermoeibaar aan de nobele zaak van het redden van zwerfhonden uit benarde situaties en biedt hen verzorgende pleeggezinnen. Hun toewijding om deze dieren te voorzien van zorg, liefde en een kans op een beter leven sluit nauw aan bij de waarden van ons bedrijf. Het is een eer om geassocieerd te worden met een organisatie die compassie belichaamt en ernaar streeft om een betekenisvol verschil te maken in het leven van deze verdienstelijke dieren. SpirePets.nl zal van elke verkoop 5% doneren aan dit bijzondere goede doel. Kijk voor meer informatie over Mary's Doggies op haar website: www.marysdoggies.org
SpirePets.nl sponsoring aan Mary's Doggies


Naast onze sponsoring van Marys' Doggies zijn we ook trots op onze samenwerking met Dierenkliniek De Wijher. Dierenkliniek De Wijher staat bekend om haar niet aflatende toewijding aan de gezondheid van huisdieren en uitgebreide zorg en is een betrouwbare instelling die veterinaire diensten van topniveau levert. Hun toewijding aan het waarborgen van het welzijn van huisdieren sluit naadloos aan bij onze missie om prioriteit te geven aan de gezondheid en het geluk van geliefde metgezellen.

Door onze samenwerking met Dierenkliniek De Wijher willen we pleiten voor een verantwoorde verzorging van huisdieren door het belang te benadrukken van regelmatige controles, vaccinaties en het bevorderen van het algehele welzijn van huisdieren. Hun expertise en toewijding aan de gezondheid van dieren maakt hen een onschatbare bondgenoot in ons gezamenlijke doel om huisdieren de best mogelijke zorg te bieden.

Als maatschappelijk verantwoorde entiteit geloven we dat samenwerking met en steun aan zulke invloedrijke organisaties cruciaal zijn voor het stimuleren van een gemeenschap die het welzijn van dieren waardeert en beschermt. Dit sponsorschap weerspiegelt onze inzet om een positief verschil te maken in het leven van huisdieren en bij te dragen aan hun welzijn. Voor meer informatie over aangesloten dierenklinieken, kijk dan op: www.dierenkliniekdewijher.nl

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt en de positieve impact die het zal hebben op het leven van dieren. Onze gezamenlijke inspanningen met Marys' Doggies en Dierenkliniek De Wijher vertegenwoordigen onze niet aflatende toewijding aan het bevorderen van dierenwelzijn en het verzekeren dat huisdieren de zorg, aandacht en liefde krijgen die ze verdienen.